Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007

ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ!


Καμαρώστε τα χάλια σας!

Και συνεχίζετε να ζείτε στην κοσμάρα σας και να βγαίνετε στα παράθυρα να τα ρίχνετε το ένα κόμμα στο άλλο.. .να μιλάτε ο ένας πάνω στον άλλο για να υπερασπίσετε το κόμμα σας.
Αναρωτιέμαι έχετε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής?
Ο, τι 64 ανθρώπινες ζωές (μέχρι τώρα) χάθηκαν στο βωμό της έλλειψης πραγματικού κράτους ?
Ο, τι περιουσίες που έγιναν με μόχθο επί σειρά ετών, από ανθρώπους που δε τους χαρίστηκε τίποτα, χάθηκαν?

Και εσείς δεν ακούτε τις φωνές των απελπισμένων ανθρώπων που δεν ξέρουν αν θα ζήσουν την επόμενη στιγμή και πως θα ζήσουν έχοντας χάσει τα πάντα!

Τόσο ανοργάνωτοι που ευτυχώς που υπάρχουν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να καταλάβετε που πρέπει να στείλετε κανένα ελικόπτερο ή κανένα πυροσβεστικό όχημα μετά από καμιά δεκαριά ώρες στην καλύτερη!

Α Ι Σ Χ Ο Σ !!!!!!!!

Το μόνο που σας χρειάζεται είναι σε αυτές τις εκλογές να μην ψηφίσει κανείς τα μεγάλα κόμματα! Ούτε αποχή, ούτε άκυρο, ούτε λευκό γιατί και αυτά υπέρ σας τα παίρνετε! Μόνο έτσι μπορεί να καταλάβετε!

Τιμωρηθήκαμε χωρίς λόγο με το να χάσουμε τους ανθρώπους μας, τις περιουσίες μας και τελικά να μην μπορούμε να αναπνεύσουμε ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας και εσείς δεν είστε άξιοι ούτε να οργανωθείτε ούτε να συνεννοηθείτε βάζοντας τις προσωπικές σας αντιπαραθέσεις και τα συμφέροντα σας πάνω από όλα!

Απλοί πολίτες προσπαθούν να σωθούν και να σώσουν ότι απέμεινε, μόνοι τους και αβοήθητοι από το κράτος.
Και αντί να πάτε όλοι σας να βοηθήσετε, και οι αρχηγοί των κομμάτων και οι 300 ή έστω αφού είστε άχρηστοι όλοι σας τολμήστε τουλάχιστον να κάνετε έκκληση να έρθουμε όλοι εμείς να βοηθήσουμε, εσείς συνεχίζετε να σχολιάζετε τα ασχολίαστα!

Ηθελα να ήξερα δεν ντρέπεστε ?
Πως τολμάτε και εμφανίζεστε στα παράθυρα για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και να μας λέτε και από πάνω ο, τι πάμε καλά?
Που ζείτε? Η΄ μάλλον που νομίζετε ότι ζούμε εμείς?
Εχετε την ψευδαίσθηση πως δεν ξέρουμε ότι παίζετε στις πλάτες μας?
Για πόσο έχετε την εντύπωση ότι θα συνεχίζαμε να το παίζουμε αδιάφοροι?


ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΑΡΚΕΤΑ! ΦΤΑΝΕΙ!


Και βάλτε καλά στο μυαλό σας τα παρακάτω ΟΛΟΙ ΣΑΣ:

Μην διανοηθείτε να υποσχεθείτε ξανά!

Αν δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, υπάρχουν πάντα και τα πιάτα στο σπίτι σας, ίσως εκεί να είστε καλύτεροι!


Μαύρο σε όλους τους Μαυρογιαλούρους από όλους μας!!!


Π.Π.



1 σχόλιο:

If...ιγένεια είπε...

Η πρόθεση ψήφου άλλα δείχνει.. τελικά είμαστε γκάου οι Έλληνες?..